Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

kapcsolat: nakiakiraly921@gmail.com

Igazi szörnyszülöttek, akik köztünk éltek /képekkel/

2013.08.22. 09:21

Ismerjétek meg a tevelányt, az óriáslábú lányt, a kétfejű fiút, az Igazi Shreket, vagy egy igazi Farkasembert!

1. Ella Harper, a Camel Girl

Első ránézésre azt hinnénk, két ember van ugyanabban a ruhában, és a kép csak egy trükk, amivel a hiszékeny utókort meg akarta valaki viccelni. De valójában Ella egy ritka betegségben szenvedett, mely a térdét támadta meg, s melynek eredményeképpen a lánynak hátrafelé hajlítódnak a lábai. Mint sok más, a testet eltorzító betegségben szenvedő ember a tizenkilencedik században, Ella is cirkuszi látványosság volt, de legalább elég jól keresett vele: mai értékre átszámolva heti egymillió forintnyi dollárt! Egy idő után otthagyta a showbizniszt, és visszaült az iskolapadba.

2.  Fannie Mills, Ohio Big Foot Girl

Az első kép láttán itt is azt gondolnánk, hogy csak egy jól kitömött hatalmas cipőt visel a leányzó, de valójában a saját lábai ekkorák. Ma úgy gondolják, Fannie-nak Milroy-kórja lehetett, melynek eredményeképp az alteste a másik felének sokszorosára nőtt. A mindennapi életben semmilyen hátrányt vagy fájdalmat nem okozott a betegsége, csupán egy kicsit lassabban járt, mint az átlag. Azon kívül, hogy őt is cirkuszban mutogatták, normális életet élt, megházasodott, és gyerekei születtek.

3. A Bengáli kétfejű fiú

Az egyik fotón a fiú koponyáját láthatjátok, a másik kettőn rekonstruált rajzokat róla. Maga a koponya egy londoni múzeumban van kiállítva bizonyítandó, hogy a fiú valóban létezett. Az ő története igazi horror-sztori, ugyanis szegény négy éves korában halt meg, mert megharapta egy kobra.

Az angolok tudományos elemzés céljából meg akarták kaparintani a  holttestét, de a szomorú szülők ellenkeztek, és eltemették gyermeküket. A kutatókat azonban nem rettentette el a nemleges válasz, exhumálták a fiút, és levágták a fejét. Mindezt ugye a tudomány nevében.

4. Stephan Bibrowski, a farkasember

Hány filmben láttunk már emberi arcot beborító szőrzetet, boldogan nyugtázva, hogy milyen szerencse, hogy ez csak egy film! Ám a valóságban is akad legalább egy ember, aki ilyen problémával küzdött, míg élt. Stephan állapotáért szintén egy ritka betegség, a hypertrichosis, meglepő módon magyarul a szőrösödés felelt.

Manapság is egészen gyakori az efféle elváltozás, és még most sem tudnak olyan korszerű, hosszú távon is tartós módszerről, amely a páciens segítségére lehetne. Stephen is cirkuszi sztár volt a tizenkilencedik században. Anyját gyakran érte az a vád, hogy oroszlánnal hált, és ennek eredménye fia oroszlánfeje.

5. Maurice Tillet, az igazi Shrek

Maurice is egy betegségnek köszönheti külsejét, csontjai sokkal nagyobbra nőttek az átlagosnál. Sokáig az a pletyka terjedt a világban, hogy a film készítői róla mintázták Shreket. Mit gondoltok? A képek elég meggyőzőek!

Persze a stúdió soha nem vallaná be, ha úgy lenne is, hiszen akkor jogdíjat kéne fizetnie a Tillet-családnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://nakiakiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr405470633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása