Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

kapcsolat: nakiakiraly921@gmail.com

7 hátborzongató jóslat, amit senki nem hitt el, mégis valóra vált

2013.08.22. 09:07

Voltak, akik előre látták a katasztrófákat, de próféciáikat kevesen vették komolyan.

Számos csaló felbukkant a történelem során, aki jósnak vallotta magát. De vajon vannak olyanok, akik valóban látják a jövőt? Íme, néhány esemény, amit állítólag előre jeleztek.

Az amerikai tisztánlátó, Tana Hoy 1995-ben, élő adásban jósolta meg a másfél órával későbbi bombatámadást az oklahomai Alfred P. Murrah Federal Building ellen.

Az amerikai tisztánlátó ikrek, Linda and Terry Jamison arról váltak híressé. hogy 1999-ben egy rádióműsorban megjósolták a szeptember 11-i terrortámadást a World Trade Center ellen.

Az egyik legismertebb jós minden bizonnyal Nostradamus, akinek a szövegei az utólagos magyarázók szerint próféciákat rejtenek. A legenda szerint ő jósolta meg Napóleon és Hitler hatalomra kerülését, a legújabb viszályszító felbukkanása pedig mostanában várható.

Mark Twain amerikai íróról kevesen tudják, hogy látnoki képességekkel is rendelkezett.

1835-ben, a Halley üstökös felbukkanásának évében született, és azt jósolta, a következő felbukkanásakor fog meghalni. Így is lett, 1910-ben érte a vég.

Edgar Cayce (1877- 1945), az alvó próféta többek között állítólag megjósolta az első és a második világháború kitörését és végét is.

Kennedy elnök halálát többen is megjósolták, egyikük Jeane Dixon asztrológus volt, akihez Ronald Reagan felesége is járt tanácsért. A jósnő Martin Luther King halálát is előre látta.

Az ausztrál jós, Jeffry R. Palmer a 2005-ben hatalmas pusztítást végző Katrina hurrikánt jósolta meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://nakiakiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr25470611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása