Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

kapcsolat: nakiakiraly921@gmail.com

Nagyon csúnyák Lady Gaga mellei

2013.08.21. 07:42

Imádja mutogatni a testét Lady Gaga, ettől még az sem tántorítja el, hogy nem minden testrésze vonzó. A melle például olyan, mintha egy sokkal öregebb nőé lenne.

Fiatal nőkön többnyire szülés után jelentkezik a kellemetlen bőrhiba, a stria, amely csíkossá, csúnyává teszi a bőrt, és általában a combot, hasat, feneket és mellet csúfítja el - írja a Bors.

Lady Gaga esetében a hirtelen fogyás miatt jelentkeztek a mellén striacsíkok, de nemcsak ez a baj az extrém fogyókúrával – a korábban kerekebb sztár keblei lógósak lettek, és kissé aszottnak is tűnnek, mintha nem is egy 27 éves fiatal nőt látnánk.

Gagát persze nem érdeklik a kritikák, hitvallásává tette, hogy büszkén vállalja testi hiányosságait, ezért nem takargatja azt sem, ami kevésbé szép rajta. A popsztár azt vallja: a megjelenése a művészete része, és ebben nem a szépség, hanem az önkifejezés számít.

A Daily Mail fotóit erre nézheted meg >>>

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nakiakiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr25469085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása