Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

kapcsolat: nakiakiraly921@gmail.com

Unatkozó tinédzserek gyilkolták meg a fiatal sportolót

2013.08.21. 10:42

Az egyesült államokbeli Duncan városában múlt pénteken három fiatal végzett egy ausztrál baseball-játékossal. Egyikük vallomása szerint "unatkoztak", ezért gyilkoltak.

A 22 esztendős, ausztrál Chris Lane baseball-ösztöndíjasként járt főiskolára az Egyesült Államokban, barátnőjét látogatta meg az oklahomai Duncan városában. A baseball-játékos, akinek nagy vágya volt bekerülni a profiligába, az MLB-be, nem tett mást, mint elkocogott egy ház előtt, ahol három tizenéves fiú (15, 16 és 17 évesek) tartózkodott.

A városi rendőrfőnök, Danny Ford nyilatkozata alapján a következőképpen történt az eset:
- Látták Christophert elhaladni a ház előtt, és egyikük azt mondta:  "Ott a célpontunk!" Ford így folytatta: - A fiú, aki vallott, ennyivel indokolta tettüket: "Unatkoztunk, nem volt mit csinálnunk, ezért elhatároztuk, hogy megölünk valakit."

A három tinédzser autóval követte Lane-t, hátba lőtték, majd elhajtottak. Az oklahomai törvények alapján halálra is ítélhetik őket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nakiakiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr405469296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása