Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

kapcsolat: nakiakiraly921@gmail.com

Luxus cikk lesz a cigaretta

2013.08.14. 10:37

Drágul a cigaretta, tovább nő a nemzeti dohányboltosok profitja! Egyes helyeken a drágább cigik dobozonkénti ára már meghaladja az ezer forintot is, az átlagos áremelkedés pedig 100-150 forint lehet a Blikk információi szerint. A cigaretta árának emelkedése ezúttal nem az államkasszát gyarapítja, hanem az öt és fél ezer trafikkoncesszió tulajdonosait, ugyanis a nagykereskedelmi készletek kifutásával mostanság érvényesíthetik a tíz százalékra felemelt kiskereskedelmi árrést a trafikosok

Előre megjósolták, hogy az emelt árrés miatt ezer Ft lesz egy doboz

 – Vannak olyan márkák, amelyek még a régi áron kaphatóak, de a keresettebb fajták közül többet is már csak az új felemelt áron árusíthatjuk – mondták el munkatársainknak egy nyolcadik kerületi dohánybolt alkalmazottai, akik azzal magyarázták mindezt, hogy a cigaretta zárjegyén ott az ár, és ha elfogynak a régi zárjegyesek, akkor az újon már érvényesítik a tízszázalékos kereskedelmi árrést.

Mint ismert eddig 3-4 százalékos árréssel dolgozhattak a trafikosok, és a trafikpályázat idején is ezzel kalkulálhattak a nem bennfentes pályázók. A tízszázalékos kötelező árrést Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár javaslatára a pályázat lezárultával fogadta el az Országgyűlés.

A bejegyzés trackback címe:

https://nakiakiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr975460128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása